perbincangan dan pencarian salasilah

Assalamualaikum…Laman nie saya buka khusus untuk perbincangan salasilah alawiyyin. Tapi untuk permulaan nie saya nak tumpukan dulu pada salasilah Alhaddad. sebab saya masih lagi tercari cari saudara- saudara nie… sekarang setakat yang saya knal dan tau tempat tinggal saudara saudara saya cuma takat bapa dan mak saudara dan anak anak cucu mereka je. saudara-saudara lain tak tau.. susah kan .. siapa la agaknya lagi adik beradik arwah datuk saya syed mahadzar atau lebih dikenali dengan tuan noh di kemaman.. marilah kita selidik dan membantu saya dalam perkara nie. nanti boleh la saya masukan dalam salasilah saya dengan lebih lengkap. dan semoga kita dapat berkumpul pada suatu hari nanti. insya’allah.kalau ada salasilah boleh post terus kat sini, lagi bagus kan?

satu lagi.. masa buat post tu nanti tolong la isi email nama dan kalau ada link lagi bagus. boleh saya sama sama merujuk kat link berkenaan.

ada lagi.. saya terpaksa buat macam nie di sebab kan laman laman alawiyyin banyak yg tak berfungsi. contoh laman NAQOBATUL ASYROF AL-KUBRO, pekaba dan asyraaf.. entah mengapa la agaknya jadi macam nie?

siapa ya, adik beradik arwah datuk saya nie??????????

siapa ada simpan atau tau salasilah mufti johor keturunan alhaddad yang ke 2 selepas

SYED ALWI BIN THAHIR AL-HADDAD iaitu Datuk Syed Alwi bin Abdullah al-Haddad?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: